Stilrent nybyggeri på gammel sokkel

Familien ønskede et nyt funktionelt hus og ridehal i baghaven. Det tidligere hus’ fundament er genbrugt som sokkel, hvorfra husets nye ISO-BYG enheder svæver.

Arkitekttegnet hus sat sammen af svævende klodser

Dette hus i landlige omgivelser ser ud til at være svævende klodser i minimalistisk design. Huset har adskillige udgange til terrassen – også fra bad og sauna, så man kan komme direkte ud til spaen udenfor.

 

De store vinduer fra gulv til loft rammes smukt ind af den hvide beton af ISO-BYG.

 

Haven rummer en ny ridehal i samme design som carporten med tilhørende skur. 

Enkelte elementer fra den tidligere bygning afsløres inde og ude. Husets gamle sokkel er det nye hus’ fundament – og en gammel stalddør adskiller stue og gang. 

 

Hovedindgang til arkitekttegnet lavenergihus i hvid beton. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.