Unikt familiehus på højde med trækronerne

En familie ønskede sig et hjem, der var skræddersyet til både dem, deres ønsker og til selve beliggenheden, som i dette tilfælde var på en stejl skråning. Efter mange overvejelser valgte de, at Bozel skulle hjælpe dem med at finde den helt rette løsning.

Når beliggenheden definerer rammen

Husets unikke beliggenhed på en skråning med 40% hældning bringer tankerne hen på et Schweizisk alpelandskab. 

 

Fra vejen ser man kun det øverste plan, men fra havesiden knejser huset majestætisk som en klippe i landskabet. Indenfor vokser flere plan frem med panoramavinduer og terrasser placeret uden kig til naboer.

 

Designet af huset sikrer, at udsigt til enten horisont eller skoven kan nydes fra alle rum i huset.

Både udenfor og indenfor er der brugt oppudset designbeton flere steder, som giver et rustikt look og smukke opdelinger og overgange.

Udsigt fra terrasse ud til skråning i alpeagtigt landskab i arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.
Facade i fuld dagslys på hvid arkitekttegnet lavenergihus. Designhus fra Bozel - når typehuse ikke er nok.

Skandinavisk, minimalistisk og eventyrlig bolig

Familiens oplæg i forhold til boligønsker var, at Bozel skulle sørge for at få integreret udsigten og skrænten ud om en fredet naturpark, som praktisk talt var i baghaven.


Dertil kom, at huset skulle være enestående, minimalistisk, eventyrligt og funktionelt på den “skandinaviske facon”. 

Intet mindre.


Det lykkedes Bozel at fange ønskerne og give dem form, så de fik lige præcis den bolig, de ønskede sig. 


Se selv i billedgalleriet nedenfor…